Kuhaa kookoskastikkeessa

1.Silppua valkosipulin kynnet.

Poista chilistä siemenet ja vaalea sisus.

Leikkaa silpuksi.

2.Hienonna kuoritut sipulit.

3.Kuumenna öljy ja kuullota sipulit ja chili.

Sekoita joukkoon curryja kookosmaito.

Kuumenna kiehuvaksi.

4.Lisää tomaattimurska, mausta sitruunamehulla ja keitä 10 minuuttia.

5.Leikkaa perattu ja suomustettu kala poikittain noin sentinpaksuisiksi viipaleiksi.

6.Lisää kalat kastikkeeseen ja kuumenna, mutta älä keitä.

Kypsytäkalaa 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Tunkman
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g12g13kcal1g2g0.1g0.2g
Coconut milk (Blue dragon), annos 155g690g1048kcal12.4g18.6g102.8g0g
Chili paprika punainen1.7g0.7kcal0g0.2g0g0g
Sipuli 338g102kcal4.2g16.2g0.7g5.7g
Kuha (Kela 1989), annos 100g700g679kcal131.6g0g16.1g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)345g103kcal3.4g20.7g0.7g3.4g
Extra neitsyt oliiviöljy (Memmas knossos), annos 10g17g152kcal0g0g17.2g0g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g26g10kcal1.5g1.1g0g0g
Soijakastike 26g16kcal1.3g2.5g0g0g
Katkarapu 345g236kcal49.8g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4718kcal410.4g122.6g282.8g18.6g
Valittu annoskoko2500g2359kcal205.2g61.3g141.4g9.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1180kcal102.6g30.7g70.7g4.7g
Arvot/100g100g94kcal8.2g2.5g5.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411513