Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1881g453kcal34g41.4g5.6g43.3g
Sipuli 443g134kcal5.5g21.2g0.9g7.5g
Valkosipuli 89g96kcal7g14.4g0.5g1.9g
Oliiviöljy 44g391kcal0g0g44.2g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g44g137kcal3.8g25.7g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2421kcal100.6g205.4g106.8g105.4g
Valittu annoskoko2500g1211kcal50.3g102.7g53.4g52.7g
Annoskoko puolitettuna1250g605kcal25.2g51.4g26.7g26.4g
Arvot/100g100g48kcal2g4.1g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664