Soijarouhebolognese

2 dl tummaa soijarouhetta
2 dl vettä
1-2 sipulia
2-5 valkosipulinkynttä
ruokaöljyä
1 prk paseerattua tomaattia
basilikaa
pippuria
suolaa
garam masalaa
paprikajauhetta

Kuullota hienoksi pilkotut sipulit pannulla öljyssä.

Lisää soijarouhe, vesi, tomaattimurska sekä mausteet.

Anna kiehua miedolla lämmöllä n. 10 minuuttia.

Halutessasi voit imeyttää veden soijarouheeseen jo etukäteen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Superbr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma soijarouhe (Vegesun), annos 30g237g833kcal125.4g71.7g1.9g15.4g
Vesi, vesijohtovesi 533g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)163g44kcal2.1g7.8g0.3g2.8g
Valkosipuli 59g64kcal4.7g9.6g0.4g1.2g
Oliiviöljy 30g262kcal0g0g29.6g0g
Paseerattu tomaatti (luomu) (Rainbow), annos 500g1479g399kcal19.2g62.1g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3204kcal302.8g302.4g70.4g38.8g
Valittu annoskoko2500g1602kcal151.4g151.2g35.2g19.4g
Annoskoko puolitettuna1250g801kcal75.7g75.6g17.6g9.7g
Arvot/100g100g64kcal6.1g6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=413630