Se kevyempi lasagne

Tee ensin tomaattikastike: ruskista kanajauheliha ja sipulit.

Lisää tomaattimurska, liemikuutio tai fondia, vesi ja mausteet.

Hauduta 20 min. ja tarkista maku.

Tee juustokastike: lisää kulmää maitoon maizenaa 3 rkl ja polar-sulatejuusto.

Jos tykkäät, voit laittaa muskottipähinää ripauksen.

Kuumenna seos sekoittaen jotta se sakenee.

Tarkista maku, lisää suolaa tarvittaessa.

Viipaloi kurpitsat 1 cm paksuisiksi.

Laita alimmaiseksi juustokastike ja lado makaronilevyt ( joita on vain 5) ja kesäkurpitsaa sekä tomaattikastike.

Toista tätä kunnes värkit loppuu.

Päällimmäisenä on juustokastike.

Uuniin 200 asteeseen n. 1h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 295 grammaa

Katjossu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lasagnelevy Rainbow101g369kcal14.1g71.5g3.1g3g
Kesäkurpitsa742g126kcal3g18.5g4.4g5.2g
Tomaattimurska, 1 prk424g114kcal2.5g22.5g0.8g5.9g
Valkosipuli 11g12kcal0.8g1.7g0.1g0.2g
Sipuli (kuorittu)106g29kcal1.4g5.1g0.2g1.8g
Oregano, kuivattu 4.2g13kcal0.5g0.9g0.4g1.8g
Basilika, kuivattu 2.1g5.4kcal0.3g0.4g0.1g0.9g
Mustapippuri 2.1g5.9kcal0.2g0.8g0.1g0.6g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g13g2kcal0g0.4g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen530g175kcal17.5g26g0g0g
Valio Polar sulatejuusto 9 %, maustamaton 10 g106g159kcal19.1g0g9.5g0g
Broilerijauheliha, annos 100g424g453kcal97.9g0g42.4g0g
Maizena maissitärkkelys21g74kcal0.2g18.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3073kcal315g332.4g122.2g38.8g
Valittu annoskoko2500g1537kcal157.5g166.2g61.1g19.4g
Annoskoko puolitettuna1250g768kcal78.8g83.1g30.6g9.7g
Arvot/100g100g62kcal6.3g6.6g2.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=416057