Ranskalainen Omenapiirakka (äiti)

Sekoita voi ja sokeri.

Lisää joukkoon loput kuivat aineet.

Painele vuoan pohjalle.

Päälliseen tulee omenat, sokeri ja kaneli.

Tämän jälkeen sekoita keskenään kermaviili, smetana, munat ja vaniljasokeri.

Lisää omenoiden päälle.

Paista uunissa 175 asteessa n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Hensku83
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 189g1374kcal2.3g0.8g153.9g0g
Sokeri 215g871kcal0g214.4g0g0g
Munan keltuainen44g126kcal6.8g0.1g11g0g
Vehnäjauho puolikarkea 287g985kcal29.3g201g3.4g10.1g
Iso täysjyvä kaurahiutale (Myllyn paras), annos 40g126g467kcal17.7g70.7g1.4g12.6g
Leivinjauhe 6.3g11kcal0.3g2.4g0g0g
Omena, keskikokoinen 200g1010g343kcal2g71.7g3g18.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g13g46kcal0.4g10g0.4g0g
Sokeri 10g41kcal0g10.1g0g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g253g202kcal6.6g10.1g15.1g0g
Smetana189g738kcal4g4.2g79.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 152g190kcal16.7g0.4g13.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.3g25kcal0g6.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10841kcal172.2g1204.2g562.8g81.8g
Valittu annoskoko2500g5420kcal86.1g602.1g281.4g40.9g
Annoskoko puolitettuna1250g2710kcal43.1g301.1g140.7g20.5g
Arvot/100g100g217kcal3.4g24.1g11.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418946