Tonin superhelppo jauhelihakastike

1. Ruskista jauheliha
2. Lisää sipulikuutiot ja kuullota
3. Lisää paprikajauhe
4. Lisää demi-glace ja balsamico
5. Hauduta vartin verran
6. Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 268 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g934g1214kcal196.1g0g65.4g0g
Demi-glace kastikepohja (1 dl, Karjaportti)934g654kcal112g28g9.3g0g
Rypsiöljy 47g413kcal0g0g46.7g0g
Sipulikuutio (Pirkka), annos 200g467g121kcal5.6g22.4g0.9g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g70g266kcal0.7g64.4g0.4g0g
Paprikajauhe 14g45kcal2.1g2.6g1.8g5.2g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g35g34kcal0.4g6.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5492kcal633.8g247.6g249g10.4g
Valittu annoskoko2500g2746kcal316.9g123.8g124.5g5.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1373kcal158.5g61.9g62.3g2.6g
Arvot/100g100g110kcal12.7g5g5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=418958