Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 611g110kcal3.4g15.3g2.4g4.3g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g833g1417kcal166.7g0g83.3g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 333g587kcal6.3g10.3g56.7g0g
Emmental juustoraaste valio167g650kcal48.3g0g50g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)556g222kcal6.1g40g2.8g7.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5973kcal461.6g131.2g390.4g24.2g
Valittu annoskoko2500g2986kcal230.8g65.6g195.2g12.1g
Annoskoko puolitettuna1250g1493kcal115.4g32.8g97.6g6.1g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768