Mantelisuklaa

Sulata suklaa mikrossa.

Sekoita siihen kerma ja mantelirouhe.

Levitä leivinpaperille ja laita jääkaappiin kohmettumaan.

Leiko paloiksi terävällä veitsellä tai pizzaleikkurilla.

Siirrä kannelliseen rasiaan ja säilytä kylmässä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 14 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, 74%, bellarom (L), annos 10g1161g6512kcal112.6g371.4g475.9g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g446g1518kcal8.9g13.4g156.2g0g
Mantelirouhe (Rainbow), annos 100g893g5357kcal187.5g61.6g491.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g26773kcal618g892.8g2246.4g0g
Valittu annoskoko2500g13387kcal309g446.4g1123.2g0g
Annoskoko puolitettuna1250g6693kcal154.5g223.2g561.6g0g
Arvot/100g100g536kcal12.4g17.9g44.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=421104