Täytetyt paprikat

Ruskista pekoni ja jauheliha ja sekoita ne tuorejuustoon.

Lisää halutessasi mausteita.

Halkaise paprikat, poista siemenet ja täytä ne seoksella.

Laita päälle juustoraastetta/juustosiivu.

paista uunissa 200 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Liisamariam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen1091g280kcal9.8g50.2g4.4g21.8g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti359g1005kcal12.2g20.1g96.9g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha718g1191kcal136.3g0g71.8g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 287g649kcal45.9g1.4g51.7g0g
Salaneuvos Gouda-juusto, kevyt 17%, Valio46g124kcal12.9g0g7.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6499kcal434.2g143.4g465.2g43.6g
Valittu annoskoko2500g3249kcal217.1g71.7g232.6g21.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1625kcal108.6g35.9g116.3g10.9g
Arvot/100g100g130kcal8.7g2.9g9.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=422317