Valkosuklaa-limekakku

Leikkaa leivinpaperista irtopohjavuokaan (halk. 22-24 cm) pohjan kokoinen pala.

Sekoista pieneksi rouheeksi murskatut keksit ja voisula.

Painele muruseos kevyesti vuoan pohjalle leivinpaperin päälle.

Liuota liivatelehtiä (4 kpl) runsaassa kylmässä vedessä 5-10 min. Vaahdota kerma.

Mausta sokerilla ja lisää joukkoon maustettu rahka.

Liuota puristetut liivatelehdet kiehuvaan veteen.

Kaada seos täytteeseen ohuena nauhana hyvin sekoittaen.

Kääda täyte muroseoksen päälle.

Tasoita.

Hyydytä kakkua jääkaapissa vähintään 5 tuntia.

Irrota kakku tarjolle.

Koristele valkosuklaa lastuilla ja sitruunamelissan tai mintun lehdillä.

Laita koristelut erikseen kalorilaskuriin.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 74 grammaa

Foppa67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyvävehnäkeksi423g1903kcal27.5g253.7g88.8g13.1g
Voi 211g1533kcal2.5g0.8g171.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl564g1917kcal11.3g16.9g197.3g0g
Maustettu rahka valkosuklaa-lime (Valio), annos 200g1127g1917kcal81.2g180.4g95.8g0g
Sokeri 68g275kcal0g67.6g0g0g
Vesi85g0kcal0g0g0g0g
Liivate 23g79kcal19.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g15245kcal283.6g1038.8g1107.6g26.2g
Valittu annoskoko2500g7622kcal141.8g519.4g553.8g13.1g
Annoskoko puolitettuna1250g3811kcal70.9g259.7g276.9g6.6g
Arvot/100g100g305kcal5.7g20.8g22.2g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=423626