Tonnikalakatkarapukastike

Kypsennä sipulisilppua rasvassa.

Lisää 2 prk tonnikalaa ja katkaravut.

Lopuksi ruokakerma, anna kiehahtaa.

Mausta tillillä.

Tarjoa pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 136 grammaa

Aamunkoitto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Abba tonnikalaa tomaatissa 185g1135g1362kcal170.2g79.4g34g0g
Katkarapu pakaste (Pirkka), annos 180g552g364kcal82.8g0g3.9g0g
Ruokakerma hyla luomu 15% (Valio), annos 200g614g982kcal12.9g23.3g92g0g
Sipuli 153g46kcal1.9g7.4g0.3g2.6g
Oivariini, 60 (100g)46g253kcal0.5g0.5g27.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6015kcal536.6g221.2g315.6g5.2g
Valittu annoskoko2500g3008kcal268.3g110.6g157.8g2.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1504kcal134.2g55.3g78.9g1.3g
Arvot/100g100g120kcal10.7g4.4g6.3g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=424179