Raparperipiirakka

Vatkaa sokeri ja rasva vaahdoksi.

Lisää muna hyvin vatkaten.

Lisää jauhot ja hiutaleet.

Voitele vuoka-> levitä taikinaa myös reunoille.

Sekoita vaniljakastikejauhe+maito vispilällä tasaiseksi.

Laita jääkaappiin 10 minuutiksi.

Rouhi suklaa ja sekoita joukkoon.

Pese ja kuori raparperi.

Pilko 1/2 cm:n siivuiksi.

Levitä vuokaan taikinan päälle kastike ja painele pintaan raparperit.

Paista uunissa 200 asteessa 30-35 min. Suojaa pinta foliolla, kun se on saanut hieman väriä.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 114 grammaa

Selo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Steviasokeri 1dl = 45g (Dansucker), annos 45g82g328kcal0g81.2g0g0g
Virilo kookosöljy, kylmäpuristettu luomu (Ölmuhle), annos 7g201g1805kcal0g0g200.6g0g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen73g525kcal0g0g58.4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 109g137kcal12g0.3g9.9g0g
Grahamjauho 201g658kcal21.2g121.8g4.4g19.9g
Neljänviljanhiutale 55g180kcal5.5g31.8g1.9g6.3g
Vaniljakastike, Vanhan ajan 2 x 63 g (Blå band), annos 16g230g942kcal6.9g206.8g9.2g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 821g219kcal27.1g25.4g0g0g
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g182g1021kcal11.9g103.9g7.3g0g
Raparperi 547g184kcal3.8g30.1g0.5g7.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g12000kcal176.8g1202.6g584.4g67.8g
Valittu annoskoko2500g6000kcal88.4g601.3g292.2g33.9g
Annoskoko puolitettuna1250g3000kcal44.2g300.7g146.1g17g
Arvot/100g100g240kcal3.5g24.1g11.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428044