Feta-pinaattipiiras

Laita uuni lämpenemään 200C.

Nypi voi ja jauhot sekä juustoraaste sekaisin.

Lisää KYLMÄ vesi, sekoita ja painele taikina paistovuokaan sekä pistele haarukalla.

Esipaista noin 7 minuuttia 200-asteisessa uunissa.

Pilko parsakaali pieniksi nupuiksi ja kiehauta pienessä määrässä vettä (1-2min riittää).

Sulata pinaatti kattilassa tai mikrossa, ja sekoita siihen hiven muskottipähkinää (1 maustemitta), valkopippuria (1 maustemitta) ja silputtu basilika.

Valuta feta.

Levitä esipaistetulle piiraspohjalle pinaatti, parsakaali ja feta.

Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.

Lisää oliivit ja juustoraaste.

Paista uunissa kunnes pinta on saanut kauniin värin (noin 1/2h).

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 148 grammaa

Th67
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 211g1533kcal2.5g0.8g171.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 211g725kcal21.5g147.9g2.5g7.4g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste106g380kcal30.6g1.8g29.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Fetajuusto (Pirkka)423g1162kcal67.6g4.2g97.2g0g
Pakastepinaatti (Pirkka) 150g317g44kcal6g1.3g1.6g0g
Parsakaali, keitetty, suolaa 211g73kcal9.7g4.1g0.6g5.2g
Kananmuna kuoreton 233g332kcal29.1g0.7g23.8g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 423g193kcal12.7g20.3g6.3g0g
Pirkka Emmental-Mozzarella juustoraaste211g761kcal61.3g3.6g59.2g0g
Basilika, tuore 28g7.5kcal0.9g0.3g0.2g0.4g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 63g126kcal0.9g1.1g12.7g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10674kcal485.6g372.2g811g31.6g
Valittu annoskoko2500g5337kcal242.8g186.1g405.5g15.8g
Annoskoko puolitettuna1250g2668kcal121.4g93.1g202.8g7.9g
Arvot/100g100g214kcal9.7g7.4g16.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428100