Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka51g42kcal1.7g9.7g0.5g0.5g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g271g95kcal2.7g18.4g1.4g3.8g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g366g128kcal3.7g23.8g1.8g0g
Sipuli (kuorittu)37g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Ruokaöljy keskiarvo 31g272kcal0g0g30.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 256g46kcal1.4g6.4g1g1.8g
Kiinankaali 623g124kcal9.7g14g1.9g5.6g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)22g22kcal1.6g3.7g0.1g0.5g
Vesi733g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g110g31kcal0.7g6.5g0.2g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1541kcal44g168.6g75.4g31g
Valittu annoskoko2500g771kcal22g84.3g37.7g15.5g
Annoskoko puolitettuna1250g385kcal11g42.2g18.9g7.8g
Arvot/100g100g31kcal0.9g3.4g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929