Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu938g384kcal1.9g88.1g0.9g16.9g
Raparperi 625g211kcal4.3g34.4g0.6g8.7g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g781g3047kcal0g765.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7284kcal12.4g1776.2g3g51.2g
Valittu annoskoko2500g3642kcal6.2g888.1g1.5g25.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1821kcal3.1g444.1g0.8g12.8g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970