JVKurmee pizzakastike

500 g paseerattua ja 70 g pyrettä sekä 1dl vettä keitetty kokoon.

Määriä muutettu vastaamaan kokoonkeittämistä lisäämällä pyrettä ja vähentämällä paseerattua

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Jvelanto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paseerattu tomaatti, 500 g (Pirkka), annos 500g1589g477kcal15.9g95.3g3.2g0g
Tomaattipyree, euroshopper (Euroshopper), annos 70g636g572kcal31.8g95.3g6.4g2.5g
Valkosipuli 101g109kcal8g16.4g0.6g2.1g
Basilika, tuore 27g7.2kcal0.8g0.3g0.2g0.4g
Rosmariini, tuore (-), annos 10g27g35kcal0.8g5.6g1.6g3.7g
Timjami 27g75kcal2.4g7.1g2g9.8g
Sokeri 64g258kcal0g63.5g0g0g
Ruokasuola jodioimaton vuorisuola 27g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 5.3g15kcal0.6g2g0.2g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3095kcal120.6g571g28.4g39.8g
Valittu annoskoko2500g1547kcal60.3g285.5g14.2g19.9g
Annoskoko puolitettuna1250g774kcal30.2g142.8g7.1g10g
Arvot/100g100g62kcal2.4g11.4g0.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430382