Venäläinen sillisalaatti

Keitä perunat ja porkkanat.

Keitä punajuuret erikseen.

Kuori ja raasta sipulit.

Paloittele sillifileet.

Lado syvään astiaan vuorotellen 1)raastetut perunat, 2)dippikastike, 3)raastetut sipulit, 4)silli paloina 5)porkkanaraaste, 6)dippikastike, 7)punajuuriraaste, 8)dippikastike.

Tarjoa lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 581g441kcal10.9g89.7g1.2g5.8g
Sillifilee, n.30g/kpl Euroshopper349g558kcal38.4g45.3g24.4g0g
Sipuli (kuorittu)349g94kcal4.5g16.7g0.7g5.9g
Punajuuri 349g134kcal3.5g24.1g0.7g8.7g
Porkkana, keitetty, suolaton 291g97kcal1.8g16.5g0.6g7.6g
Valkosipuli & yritti dippikastike (Grillimaisteri), annos 100g581g1209kcal17.4g36g110.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5066kcal153g456.6g276.2g56g
Valittu annoskoko2500g2533kcal76.5g228.3g138.1g28g
Annoskoko puolitettuna1250g1267kcal38.3g114.2g69.1g14g
Arvot/100g100g101kcal3.1g9.1g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=430492