Punajuurijauhelihaloora

Suikaloi punajuuri ja perunat.

Paista jauheliha ja sipuli.

Lisää suolaa ja Koskenlaskijajuusto sekä ruokakerma valintasi mukaan Savujuusto/3 juustoa 10-15% Uuniin n. 45 minuutiksi / 175.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 218 grammaa

Kallera0
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 1035g397kcal10.3g71.4g2.1g25.9g
Peruna, keskikokoinen 60g172g103kcal2.6g22.4g0.2g1.6g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 287g921kcal76.9g0g68.8g0g
Riisi, keitetty, suolaa 431g590kcal10.5g130.3g1.2g4g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g287g718kcal54.6g0.1g63.2g0g
Ruokakerma 10%, 3 juustoa (Valio), annos 250g287g345kcal9.8g10.3g28.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6150kcal329.4g469g328.4g63g
Valittu annoskoko2500g3075kcal164.7g234.5g164.2g31.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1538kcal82.4g117.3g82.1g15.8g
Arvot/100g100g123kcal6.6g9.4g6.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=431059