Juustoinen savuporokeitto

Hienonna sipuli ja kuulota rasvassa, Lisää jauhot ja sekoita.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Anna kiehua 10 min. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja ruokakerma ja sekoita, kunnes juusto täysin sulanut.

Mausta keitto ja lisää savupororouhe.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Mummu53
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas261g732kcal49.6g0g57.5g0g
Sipuli (kuorittu)105g28kcal1.4g5g0.2g1.8g
Voi 63g455kcal0.7g0.3g51g0g
Vehnäjauho puolikarkea 63g215kcal6.4g43.9g0.8g2.2g
Vesi1254g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi23g64kcal2.1g1.6g5.3g0g
Ruokakerma Valio 5%418g251kcal5g11.7g20.9g0g
Poronliha 314g399kcal67.6g0g14.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4289kcal265.6g125g299.6g8g
Valittu annoskoko2500g2145kcal132.8g62.5g149.8g4g
Annoskoko puolitettuna1250g1072kcal66.4g31.3g74.9g2g
Arvot/100g100g86kcal5.3g2.5g6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432283