Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 422g102kcal7.6g9.3g1.3g9.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha337g560kcal64.1g0g33.7g0g
Sipuli (kuorittu)253g68kcal3.3g12.1g0.5g4.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g422g86kcal2.5g16g1.3g5.9g
Kesäkurpitsa zucchini 422g76kcal2.4g10.5g1.7g3g
Oliiviöljy 12g104kcal0g0g11.8g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g211g253kcal7.2g7.6g21.1g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g422g506kcal9.7g20.2g42.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3510kcal193.6g151.4g227.2g45.8g
Valittu annoskoko2500g1755kcal96.8g75.7g113.6g22.9g
Annoskoko puolitettuna1250g878kcal48.4g37.9g56.8g11.5g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482