Kurpitsatomaattipaistos

Pilko kurpitsa ja tomaatti.

Paista ne ja sipuli oliiviöljyssä.

Lisää kuivattua nokkosta ja pakastepavut.

Anna hautua pehmeiksi.

Mausta välimerenmausteella ja puolikkaalla kanaliemikuutiolla.

Tarjoa lisukkeena pääruuan kanssa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 1263g201kcal9.5g25.3g1.3g25.3g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g379g77kcal2.3g14.4g1.1g5.3g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g253g68kcal3.3g12.1g0.5g4.3g
Nokkonen 51g22kcal3g0.7g0.4g2.1g
Oliiviöljy 38g335kcal0g0g37.9g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)13g33kcal1.6g1.5g2.3g0.1g
Papu, vihreä (uusi) (Pirkka), annos 225g253g43kcal4g6.8g0g3.4g
Vesi, vesijohtovesi 253g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1557kcal47.4g121.6g87g81g
Valittu annoskoko2500g778kcal23.7g60.8g43.5g40.5g
Annoskoko puolitettuna1250g389kcal11.9g30.4g21.8g20.3g
Arvot/100g100g31kcal0.9g2.4g1.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432738