Sianlihakastike

Kuutioi lihat isoiksi paloiksi.

Paista niihin vähän väriä padassa.

Lisää sipulit, tomaattipyree, maustepippurit, rouhittua mustapippuria, paprikaa, chilirouhetta, pari laakerinlehtä, suolaa ja vesi.

Nosta uuniin matalaan lämpötilaan (125 astetta) noin kolmeksi tunniksi.

Nosta pata hellalle ja suurusta se jauho-vesiseoksella ja valmissuurusteella.

Tarkista maku ja anna vielä hautua hellalla jonkin aikaa.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Malluskaja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sian niska (Atria), annos 2000g1593g3026kcal286.7g0g207.1g0g
Sipuli (kuorittu)76g21kcal1g3.6g0.2g1.3g
Valkosipuli 7.6g8.2kcal0.6g1.2g0g0.2g
Vesi759g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g8.3g21kcal0.5g0.7g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g104kcal3.1g21.2g0.4g1.1g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g11g43kcal0.1g10.5g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka15g12kcal0.5g2.9g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6471kcal585g80.2g419.6g5.6g
Valittu annoskoko2500g3236kcal292.5g40.1g209.8g2.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1618kcal146.3g20.1g104.9g1.4g
Arvot/100g100g129kcal11.7g1.6g8.4g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=434215