Pekoni-juusto-kasvissosekeitto

Pilko pekoni pieneksi ja valuta herkkusienet.

Ota herkkusienten neste talteen.

Kuori ja pilko kasvikset.

Laita vesi kiehumaan jossa siis mukana sienten neste.

Kun kiehuu, lisää kasvikset/juurekset ja suolaa.

Käristä kunnolla pannulla pekoni ja sienet.

Kun kasvikset ovat pehmeitä, sauvasekoittimella soseeksi, joukkoon Koskenlaskijajuusto.

Lisää lopuksi hellalla hämmentäen sieni-pekoni-seos.

Maistele maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 599 grammaa

Jobelix72
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 339g98kcal3.4g15.6g1g6.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g209g59kcal1.3g12.4g0.4g5.2g
Purjosipuli 104g24kcal1.9g2.5g0.2g2.2g
Peruna, keskikokoinen 60g157g94kcal2.3g20.4g0.2g1.4g
Selleri, annos 50g157g22kcal1.6g4.7g0g0g
Vesi1044g0kcal0g0g0g0g
Herkkusieni säilyke 240g41kcal5g0.5g0.7g5.8g
Pekoni rasvainen 146g549kcal17.5g0g54.1g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g104g292kcal19.8g0g23g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2357kcal105.6g112.2g159.2g41.4g
Valittu annoskoko2500g1179kcal52.8g56.1g79.6g20.7g
Annoskoko puolitettuna1250g589kcal26.4g28.1g39.8g10.4g
Arvot/100g100g47kcal2.1g2.2g3.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435208