Tomaattinen papu pasta keitto

Tomaattimurska, vesi, sipuli ja valkosipulin kynsi kiehumaan ja vähän ajan päästä lisää keitetty pasta ja siitä hetki niin pavut ja mausteita mielen mukaan, anna kiehua miedolla lämmöllä kunnes maku kohillaan

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1059 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska 1180g347kcal6.6g62.6g2.4g22.4g
Vesi590g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)130g35kcal1.7g6.2g0.3g2.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g9g10kcal0.7g1.5g0.1g0.2g
Pasta, täysjyvä fusilli, Myllyn Paras236g755kcal32.6g136.9g7.6g19.4g
Punaisia kidney papuja prk = 250 g354g354kcal31.9g49.6g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3003kcal147g513.6g21.6g88.4g
Valittu annoskoko2500g1501kcal73.5g256.8g10.8g44.2g
Annoskoko puolitettuna1250g751kcal36.8g128.4g5.4g22.1g
Arvot/100g100g60kcal2.9g10.3g0.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435374