TC Jauhelihatäytteiset kesäkurpitsat

1) Koverra kesäkurpitsan keskiosa ontoksi ja säästä sisus.

2) Paista jauheliha ja kuullota sipuli oliiviöljyssä.

Lisää myös kesäkurpitsan sisus.

3) Murusta salaattijuusto ja sekoita jauheliha-vihannesseokseen.

4) Laita kesäkurpitsat uunipellille ja lusikoi päälle jauheliha-juusto-vihannesseos.

5) Paistaa 200-asteisessa uunissa 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen443g615kcal84.1g0g31g0g
Sipuli (kuorittu)111g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Chili, vihreä, tuore 22g10kcal0.4g1.8g0g0.3g
Salaattijuusto, 8% rasvaa (Apetit), annos 100g221g332kcal35.4g8.8g17.7g0g
Paprikajauhe 11g36kcal1.6g2g1.4g4.1g
Oliiviöljy 33g294kcal0g0g33.2g0g
Kesäkurpitsa zucchini 1659g300kcal9.3g41.5g6.6g11.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3231kcal264.4g118.8g180.2g35.8g
Valittu annoskoko2500g1615kcal132.2g59.4g90.1g17.9g
Annoskoko puolitettuna1250g808kcal66.1g29.7g45.1g9g
Arvot/100g100g65kcal5.3g2.4g3.6g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=435546