Tattari-tuorepuuro

1. Huuhtele tattarisuurimot huolellisesti ja laita ne yöksi likoamaan veteen jääkaappiin.

2. Huuhtele aamulla tattarisuurimot.

Laita blenderiin tattarisuurimot, banaani, puolikas omena, 2/3 marjoista.

Sekoita tasaiseksi.

Lisää tarvittaessa nestettä, mikäli seos tuntuu liian paksulta.

3. Lisää annoksen päälle lautaselle loput marjat ja pilkottu puolikas omena.

Mausta ja makeuta halutessasi kanelilla ja stevialla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 605 grammaa

Ricutzo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tattarisuurimoita, kokonaisia (Gogreen), annos 50g351g1159kcal38.6g228.3g7g21.1g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g496g417kcal5.5g90.7g2g8.9g
Omena, keskikokoinen 200g826g281kcal1.7g58.7g2.5g14.9g
Marja keskiarvo 826g397kcal6g59.5g4.1g28.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4507kcal103.6g874.4g31.2g147.6g
Valittu annoskoko2500g2253kcal51.8g437.2g15.6g73.8g
Annoskoko puolitettuna1250g1127kcal25.9g218.6g7.8g36.9g
Arvot/100g100g90kcal2.1g17.5g0.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=437483