Jauhelihapiirakka Sainin tapaan

Sekoita cremefraise, kermaviili, margariinisula, sooda, suola ja jauhot taikinaksi.

Painele se uunipellille, reunat hieman ylös.

Paista jauheliha ja ohutta porkkanasilppua, sipulisilppua ja haluamiasi mausteista.

Lisää täyte piirakan päälle ja tee munamaito-juustoraastesekoitus ja kaada se pellille.

Paista 200-225-asteisessa uunissa kullanruskeaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2515 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 323g1109kcal32.9g226.1g3.9g11.3g
Ruokasooda 10g0kcal0g0g0g0g
Creme fraise199g557kcal7g5g55.7g0g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 199g171kcal6.2g8.7g11.9g0g
Kanamuna, paistettu (pirkka)149g328kcal19.5g0.7g27.7g0g
Kevytkerma596g716kcal19.1g26.8g59.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha398g660kcal75.5g0g39.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g149g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Arkijuusto, Valio [330kcal]99g328kcal26.8g0g23.9g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 30g158kcal0.1g0.1g17.9g0g
Kesäkurpitsa zucchini 348g63kcal1.9g8.7g1.4g2.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g8261kcal379.8g570g484.2g34.8g
Valittu annoskoko2500g4131kcal189.9g285g242.1g17.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2065kcal95g142.5g121.1g8.7g
Arvot/100g100g165kcal7.6g11.4g9.7g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=438734