Työmiehen kaalikeitto

Paista jauheliha ja mausta se mustapippurilla, paprikajauheella ja suolalla.

Pilko kasvikset ja laita kiehumaan veteen liemikuutioiden ja pippurien kanssa.

Lisää jauheliha.

Keitä kypsäksi.

Hautuessaan hiljaa pidemmän aikaa keitosta tulee maukkaampi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 273g604kcal47.7g0g46.4g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl10g91kcal0g0g10.2g0g
Mustapippuri 1.4g3.8kcal0.1g0.5g0g0.4g
Paprikajauhe 1.4g4.4kcal0.2g0.3g0.2g0.5g
Suola, annos 3g3.4g0kcal0g0g0g0g
Vesi1705g0kcal0g0g0g0g
Kaali, valkokaali273g58kcal3.3g9.3g0.5g5.7g
Paprika keltainen 116g35kcal1.1g5.9g0.2g2.3g
Varsiselleri, lehtiselleri, raaka61g6.8kcal0.7g0.7g0.1g0.6g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Lihaliemikuutio Maggi7.5g21kcal0.7g0.5g1.7g0g
Kasvisliemikuutio 7.5g23kcal0.7g1g1.8g0.1g
Maustepippuri, annos 1g6.8g0.2kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g1711kcal109.8g39.6g122.6g20.4g
Valittu annoskoko2500g856kcal54.9g19.8g61.3g10.2g
Annoskoko puolitettuna1250g428kcal27.5g9.9g30.7g5.1g
Arvot/100g100g34kcal2.2g0.8g2.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=439532