Porojauhelihakastike

Paista kantarellit poistaen liian nesteen.

Lisää joukkoon porojauheliha ja vaikka tähteeksi jäänyt kypsä porsaanfileepala pilkottuna.

Tee kastike erikseen pakkauksen ohjeen mukaan.

Mausta kanaliemikuutioilla, mascarponejuustolla ja kasvirasvasekoitteella.

Tarkista maku.

Tarjoile keitettyjen perunoiden ja puolukkahillon kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 251 grammaa

Senora

Senora sanoi...

Osa aineksista on arvioitu, ei punnittu. Esim. voita vähentämällä saa tietysti kevyempää. Näin sain kuitenkin käytettyä tähteeksi jääneen kuivan porsaanfileepalan mukavasti ja halusin tehdä maistuvaa ruokaa miehelleni.

tiistai 21.10.2014 klo 09:19

AineksetMääräEnergiaPHRK
Porojauheliha, Pirkka416g582kcal95.6g0g20.8g0g
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 166g208kcal34.9g0g7.5g0g
Kanttarelli, tuore, annos 100g499g120kcal9g15g2.5g9.5g
Herkkusienikastike Knorr 22 g/pss73g285kcal8.8g35.1g12.4g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)33g86kcal4.3g4g6g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 831g0kcal0g0g0g0g
Kasvirasvasekoite 7% (Pirkka), annos 200g332g283kcal4.7g14.6g23.3g1g
Mascarpone,italialainen tuorejuusto 100g83g83kcal2.5g2.1g44.9g0g
Voi 67g482kcal0.8g0.3g54.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4258kcal321.2g142.2g343g21.2g
Valittu annoskoko2500g2129kcal160.6g71.1g171.5g10.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1065kcal80.3g35.6g85.8g5.3g
Arvot/100g100g85kcal6.4g2.8g6.9g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=443653