Hunajakaali

Suikaloi kaali ohuiksi suikaleiksi, kasarin pohjalle voita ja kaalit mukaan.

Lämpö kakkoselle - ei enempää.

Anna hautua 1½
tuntia kannen alla.

Sekoita joukkoon hunaja ja suolaa maun mukaan.

Nosta lämpö kuutoselle ja ruskista kaali nopeasti.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 370 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g2027g487kcal24.3g68.9g4.1g42.6g
Voi, 1 tl, 5 g338g2466kcal3.4g3.4g270.3g0g
Hunaja 135g446kcal0.7g109.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6798kcal56.8g363g548.8g85.2g
Valittu annoskoko2500g3399kcal28.4g181.5g274.4g42.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1700kcal14.2g90.8g137.2g21.3g
Arvot/100g100g136kcal1.1g7.3g11g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444357