Kukkakaalisosekeitto

Keitä kukkakaalit suolavedessä.

Kuullota pannulla oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää jo kypsien kukkakaalien joukkoon.

Lisää koskenlaskija.

Soseuta sauvasekoittimella.

Valmis!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 480 grammaa

S1mppa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 1043g251kcal18.9g22.9g3.1g24g
Vesi1128g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 117g35kcal1.5g5.6g0.2g2g
Valkosipuli 19g21kcal1.5g3.1g0.1g0.4g
Oliiviöljy 26g230kcal0g0g26g0g
Koskenlaskija viherpippurisulatejuusto82g228kcal15.5g0g17.9g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g85g238kcal16.2g0g18.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2008kcal107.2g63.2g132g52.8g
Valittu annoskoko2500g1004kcal53.6g31.6g66g26.4g
Annoskoko puolitettuna1250g502kcal26.8g15.8g33g13.2g
Arvot/100g100g40kcal2.1g1.3g2.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444532