Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore1422g398kcal8.5g79.6g2.8g35.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g190g531kcal36g0.1g41.7g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g356g139kcal11.7g11g5.3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%356g569kcal9.6g9.6g53.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu166g209kcal18.2g0.5g14.9g0g
Suola, annos 3g12g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g3690kcal168g201.6g236g71g
Valittu annoskoko2500g1845kcal84g100.8g118g35.5g
Annoskoko puolitettuna1250g923kcal42g50.4g59g17.8g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727