Jauheliha-tomaattipannu

Paista jauheliha vähässä öljyssä, mausta haluamallasi tavalla, itse käytän ruususuolaa, mustapippuria myllystä, basilikaa, timjamia, valkosipulijauhetta.

Laita jauhelihat vuokaan, sekä muut ainekset halutessasi kerroksittain tai sekaisin.

Päälle juustoraastetta.

Uuniin 200 astetta keskitasolla n.20-30 mins.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 398 grammaa

Jarski1981
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha (Hk), annos 400g1048g1782kcal209.6g0g104.8g0g
Tomaattimurska (euroshopper) (Ruokakesko), annos 500g524g131kcal7.9g23.6g1.6g0g
Rainbow vihannessekoitus (Apetit), annos 250g524g225kcal12.6g32.5g1.6g8.9g
Pirkka kermajuusto 17%84g243kcal26g1.3g14.3g0g
Raejuusto, arkirae 1% rasvaa (Valio)315g220kcal37.7g11g3.1g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g5.2g47kcal0g0g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5298kcal587.6g136.8g261.2g17.8g
Valittu annoskoko2500g2649kcal293.8g68.4g130.6g8.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1325kcal146.9g34.2g65.3g4.5g
Arvot/100g100g106kcal11.8g2.7g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445936