Sipuli-paprika-tomaattipaistos(m)

Käsittele kasvikset.

Paista rypsiöljyssä ensin sipuli ja paprika.

Lisää puolitetut kirsikkatomaatit.

Mausta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 118 grammaa

Mimskuu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika, punainen362g93kcal3.3g16.6g1.4g7.2g
Paprika keltainen 362g109kcal3.4g18.4g0.7g7.2g
Sipuli (käsittelemätön)989g268kcal12.9g47.5g2g16.8g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)681g136kcal4.1g23.8g2g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g80g718kcal0g0g79.8g0g
Suola, annos 3g16g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 11g30kcal1.2g4.1g0.4g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2708kcal49.8g220.8g172.6g68g
Valittu annoskoko2500g1354kcal24.9g110.4g86.3g34g
Annoskoko puolitettuna1250g677kcal12.5g55.2g43.2g17g
Arvot/100g100g54kcal1g4.4g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447174