ARSKAN LIHAPATA

125 astetta +3,5h
leikkaa pekonit puoliksi ja ruskista.

Käytä sipulit pekonirasvassa ja kaada pataan.

ruskista voissa puoliksi leikatut isot entrecotepihvit (4->8)
lisää valkosipulin kynsiä ainakin 6, purista osa. Lisää asian wok kastike.

Lopuksi vettä sen verran, että ruoka jää pinnan alle.

Karkeaa merisuolaa runsaasti.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 675 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, kuorittu185g52kcal1.1g9.8g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)278g75kcal3.6g13.3g0.6g4.7g
Naudanlihapihvi, entrecote (etuselkää), 1 iso pihvi741g1008kcal152g0g44.5g0g
Amerikan pekoni 1viipale158g504kcal18.9g0g47.3g0g
Herkkusienet (Rainbow), annos 230g139g14kcal2.6g0.4g0.4g0g
Maizena maissitärkkelys17g58kcal0.1g14.5g0g0g
Voi 9g67kcal0.1g0g7.5g0g
Peruna, keskikokoinen 60g741g445kcal11.1g96.4g0.7g6.7g
Kikkoman 250ml sukiyaki wok-kastike (Kikkoman), annos 10g232g338kcal8.3g76.2g0.2g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5124kcal395.6g421.2g203.2g25.2g
Valittu annoskoko2500g2562kcal197.8g210.6g101.6g12.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1281kcal98.9g105.3g50.8g6.3g
Arvot/100g100g103kcal7.9g8.4g4.1g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448399