Pehmeä parsakaalikeitto

Laita kasvikset ja liemikuuti kiehumaan, n. 10 min
soseuta
lisää kerma ja juusto, kiehauta nopeasti uudelleen, lisää balsamiviinietikka ja pippuri

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Eiku1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 111g33kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Parsakaali brokkoli 796g279kcal36.8g15.5g2.4g19.9g
Aura Gold homejuusto, Valio199g676kcal39.8g0g57.7g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%221g265kcal6.4g9.9g22.1g0g
Kasvisliemikuutio touch of taste (Bong), annos 10g22g55kcal1.2g4.9g3.3g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g33g38kcal0.2g7.6g0g0g
Vesi1105g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 4.4g12kcal0.5g1.7g0.1g1.2g
Valkosipuli 8.8g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2738kcal174g92.6g171.8g46.4g
Valittu annoskoko2500g1369kcal87g46.3g85.9g23.2g
Annoskoko puolitettuna1250g685kcal43.5g23.2g43g11.6g
Arvot/100g100g55kcal3.5g1.9g3.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=450675