Katkarapu ruisleivät

Sekoita Katkaravut ja jogurtti, lisää suolaa pippuria, Dijon sinappia sekä tilliä.

Paahda leivät ja laita katkismössöä päälle.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 92 grammaa

Hakanen1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu, keitetty, suolaton 870g661kcal139.5g0g10.6g0g
Turkkilainen jogurtti (Lindahls), annos 100g815g978kcal26.9g30.2g81.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g217g59kcal2.8g10.4g0.4g3.7g
Puikula, täysjyväruisleipä (Fazer)598g1477kcal54.4g263g9.6g59.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6349kcal447.2g607.2g204.2g127g
Valittu annoskoko2500g3175kcal223.6g303.6g102.1g63.5g
Annoskoko puolitettuna1250g1587kcal111.8g151.8g51.1g31.8g
Arvot/100g100g127kcal8.9g12.1g4.1g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=451858