Sardiinipasta

Keitä pasta lähes kypsäksi.

Pehmennä sipulit ja kesäkurpitsa öljyssä isolla pannulla.

Lisää sardiinit, tomaattimurska ja mausteet (sitruunamehua, mustapippuria, sokeria, EI suolaa), lämmitä.

Sekoita joukkoon pasta, tuorejuusto ja jogurtti, tarkista maku.

Tuorejuuston ja jogurtin tilalla voit käyttää myös ruokakermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Penne rigate täysjyvä kuviopasta (Pirkka), annos 75g454g1588kcal59g285.9g15g40.4g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Sardiini keskiarvo, öljyssä ja tomaattikastikkeessa 637g1214kcal127.4g2.2g77.7g0g
Kesäkurpitsa zucchini 398g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Creme bonjour aurinkokuivattu tomaatti80g223kcal2.7g4.5g21.5g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)104g129kcal3.4g3.8g10.4g0g
Tomaattimurska 637g187kcal3.6g33.8g1.3g12.1g
Oliiviöljy 16g141kcal0g0g15.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7204kcal401.2g697.2g287.6g116.6g
Valittu annoskoko2500g3602kcal200.6g348.6g143.8g58.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1801kcal100.3g174.3g71.9g29.2g
Arvot/100g100g144kcal8g13.9g5.8g2.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=455124