Kermainen kanarisotto

Keitä riisit 6dl:ssa lihalientä kypsiksi, lisää herne-maissi-paprika ja anna kypsyä.

Ruskista kanan palat kahdessa erässä voissa, mausta suolalla, currylla ja valkopippurilla.

Lopuksi huuhtele pannu vesitilkalla ja kaada kattilaan kanojen päälle.

Lisää kerma ja sitruunamehu.

Anna kiehua kunnes kanat on kunnolla mureita.

Nosta kanat liemestä ja kippaa sinne riisiseos.

Sekoita.

Pilko kanat pieniksi ja sekoita muun joukkoon.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 326 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin paistileike merisuola (Atria), annos 500g639g862kcal108.6g3.2g46g0g
Voi, 1 tl, 5 g58g420kcal0.6g0.6g46g0g
Jasminriisi (2014) (Rainbow), annos 60g268g939kcal19g214.6g1.9g0g
Vesi767g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)14g39kcal1.3g2.5g2.7g0.1g
Herne-maissi-paprika, Rainbow256g204kcal10.7g33.2g2.3g7.9g
Vesi192g0kcal0g0g0g0g
Kuohukerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g256g869kcal5.1g7.7g89.4g0g
Sitruunamehu, 100% (Sicilia), annos 10g32g8kcal0.1g2.8g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g13g42kcal1.3g6.4g1.3g1.3g
Ruokasuola jodioitu 6.4g0.2kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 1.3g3.6kcal0.1g0.5g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g6773kcal293.6g543g379.2g19.2g
Valittu annoskoko2500g3387kcal146.8g271.5g189.6g9.6g
Annoskoko puolitettuna1250g1693kcal73.4g135.8g94.8g4.8g
Arvot/100g100g136kcal5.9g10.9g7.6g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=457524