ARSKAN KASSLER

3 rkl hunajaa, 4 kukkurallista t-lusikallista fariinisokeria, 2 rkl karkea merisuola, cayennepippuria, valkosipulin kynsiä muutama, tilkka vettä.

Hierotaan lihan pintaan yöksi.

Seuraavana päivänä uuni 110-115 astetta ja 8-9h (1350g kassler).

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

As
AineksetMääräEnergiaPHRK
Viljaporsaan kassler (Snellman), annos 800g2377g4872kcal427.8g0g356.5g0g
Fariinisokeri70g286kcal0g70.4g0g0g
Hunaja juokseva (Pirkka), annos 7g53g169kcal0.5g41.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g10655kcal856.6g223.2g713g0g
Valittu annoskoko2500g5327kcal428.3g111.6g356.5g0g
Annoskoko puolitettuna1250g2664kcal214.2g55.8g178.3g0g
Arvot/100g100g213kcal17.1g4.5g14.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=458307