Kahdenkalan keitto

Vesi kattilaan ja juurekset perään.

Kiehauta tovi.

Lisää kalapalat ja liemikuutiot.

Ehkäpä mausteita mielesi mukaan ja suolaa jos sitä kaipaat.

Kun perunat ja juurekset ovat pehmenneet, lisää maito ja kerma.

Anna lämmetä vielä hetki ja sitten lapa lautasen kautta suuhun.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunakeittojuurekset pakaste (Pirkka), annos 750g705g458kcal12g84.6g0g0g
Vesi940g0kcal0g0g0g0g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 470g297kcal14.1g22.6g16.4g0g
Kahden kalan kuutiot (Pirkka), annos 150g282g282kcal53.6g0g6.2g0g
Kerma (pippurikerma) (Rainbow), annos 1g94g157kcal2.4g5.5g14.1g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g9g21kcal1.6g1.6g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g2430kcal167.4g228.6g75g0g
Valittu annoskoko2500g1215kcal83.7g114.3g37.5g0g
Annoskoko puolitettuna1250g608kcal41.9g57.2g18.8g0g
Arvot/100g100g49kcal3.3g4.6g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=461653