Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g1883g1789kcal150.6g263.6g13.2g150.6g
Sipuli (kuorittu)183g49kcal2.4g8.8g0.4g3.1g
Valkosipuli 42g45kcal3.3g6.8g0.3g0.9g
Oliiviöljy 183g1619kcal0g0g183.1g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g52g11kcal0g3.4g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka157g129kcal5.3g29.8g1.6g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g7283kcal323.2g624.8g397.2g312.4g
Valittu annoskoko2500g3641kcal161.6g312.4g198.6g156.2g
Annoskoko puolitettuna1250g1821kcal80.8g156.2g99.3g78.1g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678