Lämmin lehtikaalisalaatti

Ainekset 3 annosta
1(100g) Punasipuli
1(200g) Paprika
1 ps (125g) Lehtikaalisuikaleita Pirkka
1-2 rkl salaattijuustokuutioiden öljymarinadia
1 prk (375/200g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
1/2-1 rkl valkoviinietikkaa
mustapippuria
(ripaus suolaa)
Valmistus (alle 15 min)
1. Suikaloit sipuli ja paprika.

Kuullota niitä paistokasarissa pari minuuttia.

Lisää lehtikaalisuikaleet ja vesi.

Sekoita ja anna hautua kannen alla 3-5 minuuttia.

2. Lisää salaattijuustokuutiot.

Mausta valkoviinietikalla, pippurilla ja tarvittaessa suolalla.

Tarjoa sellaisenaan kasvisruokana tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 228 grammaa

Sallah
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g366g99kcal4.8g17.6g0.7g6.2g
Paprika punainen 733g214kcal6.9g33g2.9g13.9g
Lehtikaali 458g182kcal15.8g18.6g2.7g9.2g
Salaattijuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka), annos 100g733g1978kcal131.9g14.7g153.8g0g
Vesi, vesijohtovesi 183g0kcal0g0g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)28g5.5kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4958kcal318.8g171.4g320.2g58.6g
Valittu annoskoko2500g2479kcal159.4g85.7g160.1g29.3g
Annoskoko puolitettuna1250g1240kcal79.7g42.9g80.1g14.7g
Arvot/100g100g99kcal6.4g3.4g6.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465230