Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala858g2197kcal79.8g394.7g13.7g85.8g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio392g1137kcal133.3g0g66.6g0g
Tonnikala vedessä 593g620kcal133.1g0g8.9g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki424g339kcal55.1g8.5g8.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 233g293kcal25.6g0.6g21g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g9169kcal853.8g807.6g237.4g171.6g
Valittu annoskoko2500g4584kcal426.9g403.8g118.7g85.8g
Annoskoko puolitettuna1250g2292kcal213.5g201.9g59.4g42.9g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.2g4.7g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375