Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 60g65kcal4.8g9.8g0.4g1.3g
Sipuli 602g182kcal7.5g28.9g1.2g10.2g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g602g145kcal7.2g25.9g1.2g0g
Juustodippi, Pirkka 300g452g587kcal14g7.7g55.6g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha602g1000kcal114.5g0g60.2g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras181g633kcal23.5g126.5g2.7g5.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5224kcal343g397.6g242.6g33.8g
Valittu annoskoko2500g2612kcal171.5g198.8g121.3g16.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1306kcal85.8g99.4g60.7g8.5g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265