Hollandaise

Laakerinlehti
1/4 tl mustapippureita (kokonaisia)
1/2 rkl vettä

Etikka, laakerinlehti, pippurit ja vesi kasariin.

Kuumenna kuplivaksi ja keitä kokoon niin, että puolet jää jäljelle.

Munankeltuaiset kulhoon ja vesihauteeseen.

Etikkaseos siivilöitynä perään.

Vatkaa voikuutiot yksitellen mukaan.

Suolaa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Harzam
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi (perinteinen meijerivoi)1667g12000kcal1.7g1.7g1333.3g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 476g1357kcal73.8g1g119g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)357g71kcal0g23.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g26856kcal151g51.8g2904.6g0g
Valittu annoskoko2500g13428kcal75.5g25.9g1452.3g0g
Annoskoko puolitettuna1250g6714kcal37.8g13g726.2g0g
Arvot/100g100g537kcal3g1g58.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=67435