Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa322g87kcal1.9g17g0.6g8g
Peruna (vanha, kuorittu)643g528kcal11.6g113.2g0.6g6.4g
Paprika, punainen482g124kcal4.3g22.2g1.9g9.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu8g8.4kcal0.6g1.3g0g0.2g
Sipuli (käsittelemätön)322g87kcal4.2g15.4g0.6g5.5g
Jauheliha, sika-nauta 643g1424kcal112.5g0g109.3g0g
Heinz ketsuppi80g82kcal0.7g19.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g4681kcal271.6g376.6g226.2g59.4g
Valittu annoskoko2500g2340kcal135.8g188.3g113.1g29.7g
Annoskoko puolitettuna1250g1170kcal67.9g94.2g56.6g14.9g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926