Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g26g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 125g508kcal0g125.1g0g0g
Viinietikka balsami261g91kcal0g2.6g0g0g
Rypsiöljy rainbow522g4697kcal0g0g521.9g0g
Silakkafilee 1566g2250kcal250.5g0g139.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g15094kcal501g255.4g1322.6g0g
Valittu annoskoko2500g7547kcal250.5g127.7g661.3g0g
Annoskoko puolitettuna1250g3774kcal125.3g63.9g330.7g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794