Rahkaletut

Tee lettutaikina maidosta, kananmunista, spelttijauhoista ja rahkasta.

Mausta suolalla ja sokerilla.

Öljyn voi lisätä joko taikinaan tai pannulle.

Anna taikinan turvota noin puolituntia.

Annoksesta tulee noin 25-30 lettua (lettupannulla paistettuna).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 166 grammaa

Suze
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.9g0g0g
Fruktoosi, hedelmäsokeri 45g183kcal0g45.1g0g0g
Spelttijauhot, puolikarkea, brinkkala226g723kcal33.9g133.3g5.9g22.6g
Maitojuoma, profeel, valio753g151kcal24.8g13.6g0g11.3g
Kananmunan valkuainen 66% kananmunan massasta 226g96kcal22.2g0.9g0.2g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 226g313kcal28.2g0.7g22.1g0g
Oliiviöljy 57g499kcal0g0g56.5g0g
Ruokasuola jodioitu 11g0.3kcal0.1g0g0g0g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g941g612kcal103.5g39.5g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g5275kcal425.4g496g175g67.8g
Valittu annoskoko2500g2637kcal212.7g248g87.5g33.9g
Annoskoko puolitettuna1250g1319kcal106.4g124g43.8g17g
Arvot/100g100g106kcal8.5g9.9g3.5g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71040