RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 615g877kcal76.8g1.8g63g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g488g1561kcal0g14.6g185.4g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)166g531kcal18.2g104.5g4.6g19.9g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g722g2419kcal99.6g462.8g16.6g43.3g
Raparperi 390g131kcal2.7g21.5g0.4g5.5g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g24g76kcal2.7g14.6g1.7g6.8g
Leivinjauhe 24g43kcal1.3g9.2g0g0.1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g49g178kcal1.7g38.8g1.7g0g
Hermesetas-jauhe22g63kcal0.3g12.3g0g8.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5000g11756kcal406.6g1360.2g546.8g168.8g
Valittu annoskoko2500g5878kcal203.3g680.1g273.4g84.4g
Annoskoko puolitettuna1250g2939kcal101.7g340.1g136.7g42.2g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435